låst ude af bilen ?

Har du brug for vores hjælp, hvis du er låst ude af bilen`?

Nøglen er helt væk eller låst inde i bilen.

 Hvis du har låst dine nøgler inde i bil eller måske mistet dine bilnøgler eller fået dem stjålet, skal du ikke forlade bilen. 

Kontakt straks vores uddannet autolåsesmed på 55206098, som kan hjælpe dig med at komme ind i bilen igen, uden at beskadige låse eller bildøren.

Hvis dine nøgler er blevet stjålet bør du kontakte politet og dit forsikringsselskab, da din indboforsikring / bilforsikring i de fleste tilfælde dækker udgifterne til låsesmeden.

Nye biler og deres smarte låsesystem.

Næsten alle af de nyere biler har fået en knap på fjernbetjeningen, der kun låser bagklappen op. Det er super smart så kan man nemt smide jakken i bagagerummet, inkl. nøgle, og smække klappen i på bilen. Det er ofte at vi ser dette som autolåsesmed på vores ture. Men det kan også være bilens sikkerhedssystem, der gør, at bilen låser automatisk i forskellige situationer, uden bilejeren er klar over det, Hvis man åbner døren uden at sætte tænding på bilen og stiller sin taske på forsædet. Så begynder man at skrabe is af bilen og sætte varme på, men bilen tror du er gået fra den, og nu auto låser den, helt af sig selv. Andre gange låser bilen ved en fejl, og bilisten er helt uforskyldt.

Vores uddannet låsesmed kan altid få åbnet din bildør, så du altid hurtigt kan komme videre på rejsen

Nøglen låst inde i bilen
Så længe nøglen findes inde i bilen, er problemet sjældent ret stort. Men Autolåsesmeden Midtsjælland  kommer også ud til bil dør assistance, hvor bilejeren har tabt nøglen ud af tasken  eller sin lomme, og nøglen ligger i kabinen på bilen.

Specialværktøj til åbning af bildøre.

Med vores specialværktøj til biler, så kan vi låse ALLE bildøre op. I nogle tilfælde kan det dog være en udfordring at åbne, hvor at nøglecylinderen sidder fast, fordi bilen altid låses med fjernbetjening, men vi giver aldrig op og skal nok få bildøren op uden at ødelægge noget.

NY Nøgle eller ekstra nøgle.

Det kan være en rigtig trist og uheldig situation, hvis man er langt hjemmefra eller ikke har en ekstranøgle. Hvis man har mistet sin eneste nøgle, kan vi i de fleste tilfælde få dig på et af vores værksteder vi sammenarbejder med, og få kodet nye nøgler i bilen, eller bestille en ny nøgle.

Hvis du kun har en nøgle, så få lavet en ekstra med det samme hos os, få en uforpligtende pris på din nye bilnøgle hos os. 

Kunde låst ude af bilen.
Volkswagen

Ejeren af denne Volkswagen havde været på ferie, og nu kunne han ikke åbne bilen. Bilen var løbet tør for strøm. Vi kunne hjælpe ejeren ind i bilen igen selv om der var deadlock aktiveret i bilen.

Lokation: Brøndby

Låst ude af audi låsesmeden fik den op
Audi

Låst ude af sin AUDI – kunden havde lige været ude og handle og havde fået lagt nøglerne inde i bilen. 

Lokation: Rødby

Glemt nøgler i bagerummet på bilen
Audi

Audi med deadlock – Åbnet i vordingborg.

Lokation: Vordingborg

Låst ude af ford - låsesmed åbner bilen
Ford

FORD åbnet i Korsør – Nøglerne i bagagerummet.

Lokation: Korsør

Kunde låst ude af sin seat
Seat Leon

Seat Leon åbnet af vores låsesmed i Køge havn.

Kunden var super glad da vi var fremme på 20 minutter.

Lokation: Køge

Åbnet bil for glad bmw ejer
bmw

BMW åbnet af vores låsesmed.

Lokation: København

Autolåsesmeden hjalp volvo ejer ind i bilen igen
volvo

Volvo med deadlock aktiveret åbnet i Odsherred – Vig

Lokation: Odsherred – Vig

Låst ude af sin BMW med deadlock
bmw

BMW åbnet i Slagelse – Kunde på vej ud at rejse.

Lokation: Slagelse