Låsesmeds FAQ
Spørgsmål og svar!

Ofte stillede spørgsmål

Du kan altid betale med Kontanter – Dankort – Mastercard

Der skal altid betales kontant ude på stedet.

Erhvervskunder med aftale, kan få tilsendt faktura til betaling

Vi har 2 samarbejdspartner der laver nøglerne for os, hvis du skulle have brug for en ekstra nøgle.  Du kan nemt og hurtigt få din pris på din næste bilnøgle ved at klikke her på vores formular

Vi har 2 samarbejdspartner der laver nøglerne for os, hvis du skulle have brug for en ekstra nøgle.  Kontakt os for at høre mere om bestilling af autonøgler.

Nej! Vi tager ikke ekstra for kørsel på helligdage eller i weekender.

Ja! Vi åbner biler med DEAD LOCK. Mange nye biler har DEAD LOCK låse. Det vil sige at bilen skal dirkes op med special værktøj.

AUDI – BMW – VOLVO  – WV – MERCEDES  

Ja de låsesmede vi bruger er alle uddannet låsesmede og speciale i åbning af alle typer biler. 

Priserne starter fra 495 kr. Men da det afhænger af hvilken bil model man har. Der er stor forskel for hvilken sikkerhed der er i låseene i de forskellige modeller. Bilen kan være med eller uden DEAD LOCK

Når du ringer til os må du gerne have din nummerplade klar så kan vi give dig prisen med det samme.

Vi bestræber os på at være fremme inden for 30 minutter. men der kan være forhold der gør at vi ikke kan nå det inden for de 30 minutter. Så giver vi naturligvis en køretid til dig når du ringer.

Nej det gør man ikke!  Vi benytter special låsesmed værktøj til at dirke låsen i døre, og låsen kan bruges igen uden nogle form for skader på låsen eller bilen.

Skulle vi mod forventing ikke kunne åbne din bil, fordi der er noget i døren / låsen der er i stykker, så det er en mekaniker opgave. Så er vores kørsel naturligvis uden beregning for dig.

JA! Vi køre alle ugens dage på Sjælland 24/7

Så vent ikke med at ringe til os, vi er klar ved telefonen til at hjælpe dig hurtigt videre.